Næste skridt mod en bæredygtig fremtid

NCC skal forny branchen og tilbyde de bedste og mest holdbare løsninger. Hos NCC Property Development har vi integreret arbejdet med bæredygtighed i udviklingsarbejdet. Bæredygtighed og vækst skal gå hånd i hånd.

NCC skal forny branchen og tilbyde de bedste og mest holdbare løsninger. Hos NCC Property Development har vi integreret arbejdet med bæredygtighed i udviklingsarbejdet. Bæredygtighed og vækst skal gå hånd i hånd.

NCC Property Development udvikler og sælger erhvervsejendomme. For flere år siden tog vi en beslutning om, at alle vores projekter skulle miljøcertificeres, og det arbejde har givet os mange vigtige og værdifulde erfaringer. Resultatet af dette er, at vi længe har været branchens førende aktør inden for bæredygtig projektudvikling. Men det har også medført, at kunderne i dag stiller langt højere krav, og at miljømærkning i stadig stigende grad er en faktor, som vores kunder tager for givet. For os at se er det utrolig positivt.

Det næste naturlige skridt er derfor at skabe miljøer med fokus på miljø og omgivelser, arbejdspladser med høj trivsel og byer, hvor alle indbyggere er inkluderet. For at gøre dette muligt har NCC udarbejdet en begrebsramme, som tydeligt beskriver de forskellige områder inden for bæredygtighed, og hvad vi kan gøre for at forbedre vores arbejde. Inden for projektudvikling har vi valgt at fokusere på følgende tre områder:

Rethink resource use

Fokus på ejendommen og dens egenskaber, hvad angår energi, materialer og cirkulær tænkning.

Improve human wellbeing

Fokus på individernes trivsel ved at skabe inspirerende, funktionelle og sunde arbejdsmiljøer.

Thriving places in thriving cities

Fokus på omgivelserne og området ved hjælp af inkluderende byudvikling og socialt engagement.

Ved at fokusere på disse områder vil vi skabe positive nettoeffekter. De områder, som vi udvikler, skal altså give noget tilbage til mennesker, samfund og miljø set ud fra et bæredygtighedsperspektiv. Både i dag og i fremtiden.

Martin Sandén,
Head Operational Development, bæredygtighed og digitalisering, NCC Property Development

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.