Om os

Her sætter vores eksperter fokus på emner, som vedrører byggebranchen, fremtidens by, bæredygtighed, infrastruktur og byen, vi bor i.

På vores blog kan du følge vores projekter og møde en lang række personer i forskellige roller og funktioner.

Vi vil inspirere og gå i dialog med jer, der læser bloggen og giver jeres mening til kende.

Om NCC

NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. I 2021 havde NCC en omsætning på ca. 53 mia. SEK. og 13.000 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.

Læs mere om NCC her

Vores postkategorier

Udsyn

Her kigger vi ud og byder på viden om forskellige emner som den levende by, infrastruktur, fremtidens muligheder og meget mere. Du kan følge emner, som vi tager op og driver på forskellige måder rundt om i Danmark, f.eks. vores arbejde med Dome of Visions i København og Aarhus.

Fremtidens kontor

Vi arbejder og kommunikerer på en måde, som påvirker vores arbejdsplads. Det er et område, hvor der sker rigtig meget, derfor blogger vi om fremtidens kontor.

Bæredygtighed

På vores bæredygtighedsblog kan du følge vores arbejde med at fremme ekstraordinære bæredygtige løsninger.

Studerende

Vores studenterblog henvender sig direkte til de studerende og skal bidrage til at bygge bro mellem de studerende og det private erhvervsliv.

Vi som arbejder med bloggen

Karin Holmertz

Social Media Manager
+46700888753
Send mail

Martina Bennarp

Manager of Digital Infrastructure
+46702293627
Send mail