Når man bygger kontorer er erfaring alfa og omega!

NCC har opført 200.000 m2 kontorer til 10.000 medarbejdere – ja, hvad der svarer til indbyggertallet i en mellemstor by. Det har givet os mulighed for at opbygge en helt unik erfaring i at skabe moderne, fleksible kontorhuse med perfekte rammer for både små og store firmaer og organisationer

Moderne kontorarbejdspladser skal leve op til mange krav fra både firmaer og de enkelte medarbejdere. Det har vi opbygget en helt særlig ekspertise i. Siden 2007 har vi opført 27 kontorhuse i Danmark – alle certificeret på et niveau svarende til DGNB Guld, et enkelt endda med karakteren DGNB Platin.

Når vi udvikler og bygger kontorer, skaber vi hver gang et moderne, bæredygtigt kontorhus, der er tilpasset brugernes behov her og nu, men som også giver mulighed for at den enkelte virksomhed kan vokse eller indskrænke sit areal i huset, uden at dette medfører en større ombygning – fleksibilitet er nemlig en del af konceptet.

Vi skaber ikke kun perfekte rammer for det enkelte firma, men også mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder, der bor sammen under samme tag

Gode rammer med stor fleksibilitet

Vores eget koncept for et NCC Company House er udformet med henblik på maksimal fleksibilitet i indretningen og en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse, så der er langt bedre mulighed for at udvide eller indskrænke lejemålet end det er tilfældet i traditionelle kontorhuse.

Vi skræddersyr hvert lejemål efter ønske, så man selv er med til at bestemme indretning og materialevalg. I et moderne kontorhus er der plads til forskellige typer af lejere, lejemål kan sammenlægges og opdeles, når behovet opstår. Store og små lejere kan bo i samme hus, og der kan opstå synergi i et inspirerende miljø.

I en god arbejdsdag er frokostpausen et væsentligt element, derfor er der et fuldt monteret produktionskøkken, en hyggelig kantine og en professionel operatør tilknyttet huset. En operatør der kan levere mødeforplejning, lækker og sund frokost med god mad for enhver smag og take-away aftensmad til medarbejderne.

Høj kvalitet og fokus på bæredygtighed

Vi arbejder med fokus på bæredygtighed i både materialevalg og design, ligesom vi skaber gode dagslysforhold, god ventilation med frisk luft, ensartet temperatur, god akustik og hensigtsmæssig belysning, så medarbejderne får et behageligt indeklima:  Det giver det bedste udgangspunkt for en god og produktiv arbejdsplads.

Et moderne kontorhus skal forholde sig til FN’s verdensmål. Vi har fokus på valg af gode materialer, der kan genbruges, og som ikke afdamper skadelige stoffer, der etableres grønne tage, regnvand nedsives på grunden, beplantningen fremmer artsrigdommen for både planter og dyr på grunden, belægninger kan vedligeholdes uden brug af kemi, og der etableres grønne plantevægge indendørs lige som vægflader beklædes med træ for at fremme trivslen i bygningerne. Alle vores kontorbyggerier bliver DGNB-certificeret.

Fælles fordele – mere for pengene

Som lejere deler virksomhederne både kantine, reception, parkering og store mødelokaler med andre virksomheder. På den måde udnyttes faciliteterne bedst muligt, og de enkelte lejere opnår en højere standard og en bredere vifte af faciliteter, end hvis de hver især skulle have etableret det samme i hver deres kontorbygning.

Store mødelokaler etableres i fællesarealerne og bookes efter behov. Disse lokaler benyttes måske ikke hver dag af alle lejere, men er til rådighed, når man skal bruge dem, så på den måde spares der dyre kvadratmeter i selve lejemålet, hvilket også betyder en lavere basisleje.

Mødefaciliteterne skal selvfølgelig disponeres rigtigt, så de hverken er for store eller for små. Der må ikke være så mange, at de ikke bookes ofte nok, og selvfølgelig heller ikke så få, at det ikke er til at finde et mødelokale, når man har brug for det, så den erfaring vi har fra de mange Company Houses vi har opført og udlejet, giver et godt grundlag for disponeringen af disse.

Alfa og Omega

Senest har vi opført kontorhusene Alfa og Omega i Skejby i Aarhus Nord. Alfa Company House er færdigt og lejerne Willis og Systemate er flyttet ind i et velbeliggende og godt disponeret hus.

Omega Company House er en søster til Alfa med en stor ankerlejer i form af Energi Danmark i huset. Huset er under opførelse og lejerne flytter ind i et DGNB Guld-certificeret hus sommeren 2021.

Omega Company House er et bæredygtigt kontorfællesskab disponeret, så det inviterer indenfor og skaber sammenhæng. Plandisponeringen er overskuelig, rationel, kompakt og fleksibel, så huset kan tilpasses de behov, fremtiden og fremtidens lejere bringer.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.