Vi udvikler fremtidens ledere

I mit job som øverste ansvarlig for HR i Danmark, Norge og Finland, er det mit privilegium at arbejde med Medarbejdere, der udvikler sig hver dag og bidrager til, at NCC når målene.

Nogle af vores medarbejdere vælger en karrierevej fra for eksempel projektingeniør til entrepriseleder til projektleder. Andre medarbejdere går fra entrepriseledelse til arbejdet med VDC (Virtual Design & Construction) eller fra et job i vores forretningsområde Infrastructure eller Property Development til et job i Building eller omvendt.

Jeg har selv erfaring fra at skifte karrierevej fra ingeniørarbejde til HR. I NCC har vi en kultur, hvor vi opmuntrer til læring og udvikling. Der er alle muligheder, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores medarbejdere, både gennem det daglige arbejde i projekterne og gennem jobtræning og udviklingsprogrammer.

Et af vores tiltag er Building Nordics’ Young Advisory Board, YAB. For nogle år siden var jeg med til at skabe et program, der har til formal at udvikle unge fagfolk tidligt i deres karrierer, når vi ser, at de har potentiale til at blive ledere I fremtiden.

Gennem programmet besøger deltagerne vores nordiske enheder med fokus på projektbesøg, videndeling og for at samle erfaringer, som de kan bringe med hjem til deres respektive organisationer og projekter. Sideløbende arbejder kandidaterne på en opgave, der vil give input til ledelsen, og som hvert år bibringer nye perspektiver og udviklingsmuligheder.

I det kommende år vil medlemmerne af Young Advisory Board 2022 på vores blog fortælle om deres oplevelser som ung i NCC og medlem af gruppen.

Passion for jobbet og kompetenceudvikling

Som videnbaseret virksomhed i byggeindustrien erkender vi, at vores medarbejdere og deres kompetencer er afgørende for vores succes. For at lykkes med vores mål og med at styre komplekse byggeprojekter, er det nødvendigt, at vi har medarbejdere, der har passion for deres job, og som arbejder sammen for at opnå de bedste resultater og konstant udvikler deres kompetencer.

Det handler selvfølgelig også om at tiltrække nye medarbejdere til branchen og til NCC. Vi søger løbende nye medarbejdere på alle vores nordiske markeder, som ønsker at blive en del af NCC. Men lige så vigtigt er det, at vi har medarbejdere internt, som udvikler sig og som ønsker at gøre karriere i NCC.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.