Sulten og vindermentaliteten kendetegner min afdeling og NCC som helhed

Som chef i tilbudsafdelingen i NCC har jeg naturligvis en indgroet vindermentalitet, der skinner igennem i alt hvad jeg laver. Sammen med mine dygtige og skønne kolleger jagter jeg altid nye ordrer til NCC’s pipeline

Min dagligdag består i høj grad af at arbejde med tilbudsstrategier, sørge for at kalkulationsrytmen kører og sikre, at tilbudsprojektlederne har den støtte, de skal have.

I bund og grund handler mit arbejde om personaleledelse. Det er en meget blandet funktion, hvor jeg har en stor berøringsflade i organisationen. Derfor gælder det om at have et køligt overblik, som gør en i stand til at kunne gå ind med sparring og vejledning, hvor det er nødvendigt. Jeg er meget stolt af det arbejde, mine kolleger i teamet lægger for dagen, og jeg sætter en stor ære i at lede dem.

Tilbud er en holdsport i NCC

Det er meget simpelt – Jeg er motiveret af at vinde og arbejde side om side med mine dygtige kolleger. Vindermentalitet er en fundamental del af at lede en tilbudsafdeling. Vi lever jo af at vinde projekter, så det er sulten, der driver os. Vi elsker at vinde og hader at tabe!

Jeg er drevet af at vision om at gøre det bedre end vores konkurrenter. I sidste ende er det jo det, der vinder projekterne. Vi vinder ved at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det kan vi kun opnå ved at arbejde som et team. Man kan sammenligne det lidt med en holdsport, hvor vi for hvert tilbud skal stå sammen – både som afdeling og koncern.

Det er enormt spændende at være leder i en virksomhed, hvor alle afdelinger og tandhjul er så tæt knyttet sammen. Det handler om at spille hinanden bedre. Jo bedre mit team arbejder sammen, jo bedre er de også til at arbejde sammen med de andre afdelinger i virksomheden.

Det er en virkelig fed følelse at vinde en stor sag sammen med mit team og resten af NCC. Vi fejrer naturligvis vores succeser, men dagen efter er blikket fast rettet mod det næste mål. Det er denne sult, der kendetegner min afdeling og NCC som helhed.

Ledere sparer også på tværs af enheder

Jeg er omgivet af dygtige ledere, som udfordrer mig på mange forskellige punkter. Vi er en ledergruppe, der består af folk med et enormt drive og passion for vores fælles mål i NCC. Det er meget motiverende at arbejde sammen med folk, der knokler benhårdt for, at vi alle løber i samme retning.

Eftersom vores enheder er så tæt knyttet sammen i NCC, så arbejder vi som ledere også tæt sammen, hvilket betyder, at vi sparrer enormt meget med hinanden. Det handler i bund og grund om, at vi hele tiden skal udvikle os selv og de løsninger, vi sælger til vores kunder. Det er en on-going proces, hvor vi hele tiden kan blive bedre, og det er netop denne proces, jeg virkelig holder af.

Jeg beundrer ledelsen i NCC for at være præget af kultur, hvor alle giver deres mening til kende. Der er en indgroet vilje til hele tiden at stræbe efter forbedring og udvikling, som jeg føler mig meget inspireret af.

Vi befinder os i verden, der bevæger sig utrolig stærkt, så det gælder om at følge med. Teknologien og digitaliseringen giver utrolig mange muligheder, og i NCC er vi super godt med. Men toget standser ikke – tværtimod kommer det kun til at køre stærkere, og derfor er det vigtigt, at man som leder er klar på at hoppe med på toget.

Per Vilstrup har arbejdet i NCC i næsten 16 år. I sine syv første år slog han sine folder i en afdeling, der hed NCC Teknik. Herefter blev han tilbudt en stilling som tilbudschef i vores Nybyg afdeling, der senere hen blev omdannet til Byggeri Øst. Som tilbudschef i Byggeri Øst har Per i dag ansvaret for hele tilbudsfunktionen med ni medarbejdere under sig.

Tilbudsfunktionen står for hele tilbudsarbejdet i NCC, og har dermed ansvaret for at sikre, at vi har en fyldt pipeline. Med andre ord har tilbudsfunktionen en fundamental rolle i at holde vores virksomhed beskæftiget.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.